Itärannantie 86

Omakotitalo, Joroinen, Kuvansi

140,0 m² | 295 000,00 €

Jos haaveilet kodista järven rannalta, tässä voisi olla etsimäsi. Vuonna 2002 valmistunut omakotitalo Saimaaseen kuuluvan Haukiveden rannalta vapautumassa alkuperäiseltä omistajalta. Kokonaisuuteen kuuluu omakotitalon lisäksi hyvinvarusteltu rantasauna, lämmin autotalli,autokatos ja hyvät varastotilat. Talossa vesikiertoinen lattialämmitys kaikissa tiloissa, lämmitysjärjestelmänä poistoilmalämpöpumppu. Lisäksi vuolukivinen takka/leivinuuni. Kesäkuumalla helpotusta tuo ilmalämpöpumppu. Hoidettu, rantaan laskeva tontti. Rannan suunta koilliseen. Rauhallinen sijainti maaseudulla, kuitenkin lähellä palveluja. Varaa aika kiireettömään esittelyyn ja tule tutustumaan tarkemmin.

Velaton hinta295 000,00 €
Myyntihinta295 000,00 €
SijaintiItärannantie 86
Huonetyypit4h,k,kph,s,khh,wc,vh
Asuinpinta-ala140,0 m²
Kokonainspinta-ala165,0 m²
Rakennusvuosi2002

Soili Tehomaa

Kiinteistövälittäjä LKV, LVV, yrittäjä

040 555 6319

Perustiedot

Sijainti Joroinen Kuvansi
Itärannantie 86, 78880 Joroinen
Tyyppi Omakotitalo
Vapautuminen sopimuksen mukaan
Rakentaminen aloitettu 2001
Rakennusvuosi 2002
Käyttöönottovuosi 2002
Kuvaus 4h,k,kph,s,khh,wc,vh
Koko 4 h
Pinta-ala 140,0 m²
Muiden tilojen pinta-ala 25,0 m²
Kokonaispinta-ala 165,0 m²
Lisätietoja pinta-alasta Pinta-alatietoa ei ole tarkistusmitattu.
Yleiskunto hyvä
Kerrosten lukumäärä 1
Kerros 1

Kustannukset

Velaton hinta 295 000,00 €
Myyntihinta 295 000,00 €
Kiinteistövero 459,18
Muut kustannukset Sähkön kulutus on ollut nykyisillä omistajilla n. 15 000 kWh/vuosi (autotalli ja sauna peruslämmöllä), lisäksi käytetty lämmitykseen puuta n. 10m³/vuosi. Tiemaksu vaihtelee, ollen n.150-200 €/vuosi.

Asunnon lisätiedot

Tilojen kuvaus Takkahuoneen seinäpinnat osin tapetoitu, osin maalattu. Laatoitettu lattia. Pesuhuoneesta pääsee suoraan takkahuoneeseen. Takkahuoneesta on käynti ulos suurelle terassille. Takkahuoneen voi ottaa tarvittaessa makuuhuonekäyttöön. Reilunkokoinen eteisaula, jossa tapetoidut seinät ja laatoitettu lattia. Säilytyskaapistoja. Eteisestä aukeaa kauniit näkymät olohuoneeseen/rantaan.
Asunnon kunto hyvä
Energiatodistus Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta.
Lämmitysjärjestelmä poistoilmalämpöpumppu, puu
Asuntoon kuuluu oma sauna

Tontti ja kaavoitus

Tontin omistus oma
Tontin pinta-ala 0,3 ha
Kaavoitus

Keittiö

Kuvaus Valoisa keittiö, jossa tapetoidut seinäpinnat ja laatoitettu lattia. Varusteina jää-/viileäkaappi, pakastekaappi, keraaminen liesitaso, erillisuuni, liesituuletin (huippuimuri katolla), astianpesukone (2022) ja leivinuuni. Puustellin kaapistot, kivitasot.

Pesutilat

Kuvaus Päärakennuksen kylpyhuoneessa on kaakeloidut seinät ja laatoitettu lattia (vesikiertoinen lattialämmitys). Wc-toiminnot myös tässä tilassa.

Sauna

Kuvaus Päärakennuksen yhteydessä olevassa saunassa seinät pääosin paneloitu, osin kaakeloitu. Laatoitettu lattia. Kuituvalot. Saunassa on sekä puulämmitteinen kiuas että sähkökiuas.

WC:t

Lukumäärä 1
Kuvaus Erillisessä wc:ssä on kaakeloidut seinät ja laatoitettu lattia. Runsaasti säilytystilaa; allas- ja seinäkaapistot. Altaan yllä peili. WC-toiminnot myös pesuhuoneen yhteydessä.

Oleskelutilat

Kuvaus Reilunkokoinen olohuone, jossa tapetoidut seinät ja laatoitettu lattia. Tilaa myös suuremmalle ruokailuryhmälle. Ikkunoista upeat järvinäkymät.

Makuuhuoneet

Lukumäärä 2
Kuvaus Kaksi makuuhuonessa, joissa molemmissa tapetoidut seinäpinnat ja vinyylilankkulattiat. Säilytystilana suuremman makuuhuoneen yhteydessä vaatehuone, pienemmässä kaapistoja. Suuremmasta makuuhuoneesta käynti ulos rannanpuoleiselle, pienemmälle terassille.

Palvelut ja liikenneyhteydet

Koulut Alakoulu Kuvansissa, yläaste ja lukio Joroisten kirkonkylällä
Päiväkodit Kuvansin päiväkoti alle 10 km
Palvelut Kuvansiin matkaa alle 10 km, Varkauteen n. 15 km ja Joroisten kirkonkylälle n. 18km.