Kivelänlahdentie 51

Omakotitalo, Varkaus, Puurtila

200,0 m² | 390 000,00 €

Haaveissa koti järven rannalla? Omarantaisella, 0,5 ha:n rinnetontilla vuonna 2005 valmistunut omakotitalo upeine piharakennuksineen etsii uutta omistajaa. Huolella suunniteltu talo; avarat oleskelutilat, hyvinvarusteltu keittiö, tyylikäs saunaosasto jne. Vesikiertoinen lattialämmitys (lämmönlähteenä maalämpö). Koneellinen ilmanvaihto (LTO). Tontilla on lisäksi suuri autotalli-/varastorakennus, jonka yhteydessä tunnelmallinen vierasmökki, perinteinen rantasauna, viihtyisä kesäkeittiö, suuri kärrykatos ja venekatos. Kunnan vesi ja viemäröinti. Kaunis, hoidettu tontti. Useita suuria terasseja/patioita. Kohde sijaitsee Puurtilanlahden rannalla. Yhteys Saimaan vesistöön. Tämä on kohde, jonka suunnitteluun ja rakentamiseen on käytetty aikaa ja vaivaa - harkittuja, toimivia yksityiskohtia. Upea kokonaisuus, johon kannattaa tutustua tarkemmin.

Velaton hinta390 000,00 €
Myyntihinta390 000,00 €
SijaintiKivelänlahdentie 51
Huonetyypit3mh,oh,rh,k,khh,psh,sauna,ph,2xwc,eteisaula,parvi
Asuinpinta-ala200,0 m²
Kokonainspinta-ala260,0 m²
Rakennusvuosi2005

Soili Tehomaa

Kiinteistövälittäjä LKV, LVV, yrittäjä

040 555 6319

Perustiedot

Tyyppi Omakotitalo
Rakentaminen aloitettu 2004
Rakennusvuosi 2005
Käyttöönottovuosi 2005
Kuvaus 3mh,oh,rh,k,khh,psh,sauna,ph,2xwc,eteisaula,parvi
Koko 6 h ja enemmän
Pinta-ala 200,0 m²
Muiden tilojen pinta-ala 60,0 m²
Kokonaispinta-ala 260,0 m²
Lisätietoja pinta-alasta Pinta-alaa ei ole tarkistusmitattu. Rakennuksen kerrosala on 238 m2. Parven lattiapinta-ala on n.60 m2 (alunperin suunniteltu käyttöullakko muutettiin parveksi, muutoslupa 14.1.2005)
Yleiskunto hyvä
Kerrosten lukumäärä 1
Kerros 1

Kustannukset

Velaton hinta 390 000,00 €
Myyntihinta 390 000,00 €
Kiinteistövero 794,60
Muut kustannukset Sähkön kulutus nykyisellä omistajalla n.35 000 kWh/vuosi (sis. kaiken rakennusten lämmitys- ja käyttösähkön). Tiemaksu n.300 e/vuosi (sis. tien ja pihan auraus ja tien sorastus).

Asunnon lisätiedot

Tulisija Ruokailutilassa paikka tulisijalle
Tilojen kuvaus - Keittiön ja olohuoneen väliin jää ruokailuhuone, jossa suuret ikkunat rannan suuntaan. Tämän tilan ja olohuoneen välinen seinä tiiltä, muut seinät maalattu. Parkettilattia. - Eteisaulassa ja tilavassa tuulikaapissa on tapetoidut seinäpinnat ja laatoitettu lattia. Tuulikaapissa on runsaasti säilytyskaapistoja (liukuovilla). - Saunaosaston yhteydessä on pukuhuone, josta käynti suoraan lasitetulle kuistille. Maalatut seinäpinnat ja laatoitettu lattia. Runsaasti kaapistoja. - Suuri parvi, jossa maalatut seinäpinnat ja parkettilattia (puulaji koivu). Parven yhteydessä myös varasto-/tekninen tila. Käynti parvelle on eteisaulasta.
Asunnon kunto hyvä
Lämmitysjärjestelmä Maalämpö
Asuntoon kuuluu oma sauna

Tontti ja kaavoitus

Tontin omistus oma
Tontin pinta-ala 0,5 ha

Keittiö

Kuvaus Upea, suuri keittiö, jossa maalatut seinäpinnat ja parkettilattia. Runsaasti syviä vetolaatikoita ja kaapistoja. Kivitasot. Jää-/viileäkaappi, pakastin, (astianpesukone) ja erillisuuni. Keittiössä on saareke, jossa on toinen vesipiste, keraaminen liesitaso, liesituuletin ja kiinteä parila/rasvakeitin. Käynti suoraan rannapuoleiselle terassille. Ikkunoista näkymät järvelle.

Pesutilat

Kuvaus Tilava kylpyhuone, jossa kaakeloidut seinät ja laatoitettu lattia. Kaksi suihkua. Vesikiertoinen pyyhekuivain.

Sauna

Kuvaus Päärakennuksen yhteydessä persoonallinen, avara sauna. Paneloidut seinät (puulaji haapa) ja laatoitettu lattia. Lauteet haapalankkua. Sähkökiuas. Löylyhuoneen etuseinä lasia.

WC:t

Lukumäärä 2
Kuvaus Kaksi erillistä wc:tä, joissa molemmissa kaakeloidut seinät ja laatoitettu lattia. Runsaasti säilytystilaa/kaapistoja molemmissa.

Oleskelutilat

Kuvaus Avara olohuone, jonka suurista ikkunoista on upeat näkymät järvelle. Korotettu katto antaa lisätilan tuntua. Tapetoidut seinäpinnat ja parkettilattia. Olohuoneen ja ruokailutilan välinen seinä tiiltä. Tälle seinälle on upotettu kaunis, vanha kaari-ikkuna.

Makuuhuoneet

Lukumäärä 3
Kuvaus Kahdessa makuuhuoneessa tapetoidut seinäpinnat ja parkettilattia. Kolmannessa (pienimmässä) makuuhuoneessa seinät osin maalattu, osin tapetoitu. Parkettilattia. Päämakuuhuoneen yhteydessä on suuri vaatehuone. Kahdesta makuuhuoneesta järvinäkymät.

Palvelut ja liikenneyhteydet

Koulut Puurtilan alakoulu (luokat 1-6) n.1,5 km, Waltterin koulu n. 8 km, lukio ja ammattioppilaitokset alle 8 km.
Päiväkodit Kankunharjun päiväkoti n.3,5 km. Päiviönsaaren päiväkoti alle 6 km.
Palvelut Kommilan palvelut (mm. elintarvikeliikkeet, apteekki, erikoisliikkeet, terveyskeskus ja sairaala) reilu 3 km. Matkaa Taulumäelle n.7 km.