Kivipurontie 4

Paritalo, Varkaus, Könönpelto

98,0 m² | 39 000,00 €

Kodikas paritalohuoneisto reilunkokoisella tontilla Könönpellossa. Tilat kolmessa kerroksessa; keskikerroksessa olohuone ja vuonna 2015 remontoitu, tyylikäs keittiö sekä wc. Makuutilat yläkerrassa. Sauna- ja pesutilat sekä hyvät harraste- ja säilytystilat kellarikerroksessa. Huoneistoon on pintaremonttien lisäksi tehty seuraavia uudistuksia; viemärit sukitettu v.2018, ulko-ovi ja lukitukset uusittu vuotta aiemmin. Salaojitusremontti tehty v.2002. Öljylämmitys. Hyvät, muuntelukelpoiset tilat pienelle perheelle. Pihalla erillinen varastorakennus ja autotalli. Varaa aika esittelyyn ja tule tutustumaan tarkemmin.

Velaton hinta39 000,00 €
Myyntihinta39 000,00 €
SijaintiKivipurontie 4
Huonetyypit2h,k,psh,sauna,wc, ph, työ-/harrastehuone
Asuinpinta-ala98,0 m²
Kokonainspinta-ala98,0 m²
Rakennusvuosi1949

Soili Tehomaa

Kiinteistövälittäjä LKV, LVV, yrittäjä

040 555 6319

Perustiedot

Tyyppi Paritalo
Rakennusvuosi 1949
Käyttöönottovuosi 1949
Kuvaus 2h,k,psh,sauna,wc, ph, työ-/harrastehuone
Koko kaksio
Pinta-ala 98,0 m²
Muiden tilojen pinta-ala 0,0 m²
Kokonaispinta-ala 98,0 m²
Lisätietoja pinta-alasta Pinta-alatieto on suuntaa-antava arvio (ei tarkastusmitattu). Koko rakennuksen ulkomitat ovat rakennuspiirustusten mukaan n.11,2 m x 8,79 m.
Yleiskunto tyydyttävä
Kerrosten lukumäärä 3
Kerros 3

Kustannukset

Velaton hinta 39 000,00 €
Myyntihinta 39 000,00 €
Kiinteistövero 110
Muut kustannukset Kustannusten jakautumisesta on sovittu hallinnanjakosopimuksessa; osapuolet vastaavat yhteisvastuullisesti lämmitys-, vesi-, viemäröinti, sähkö-, vakuutus- ja muista niihin verrattavista ylläpitokustannuksista. Taloyhtymällä on yhteinen tili, jolle maksetaan ennakkoa (tällä hetkellä 190 e/kk/talous). Tällä katetaan lämmityskulut (öljy) ja jätehuolto. Tarvittaessa peritään ylimääräistä maksua. Vesilasku jaetaan asukkaiden pääluvun mukaan. Sähköstä osakkaat maksavat kulutuksen mukaan, huoneistoilla on omat alamittaukset.

Asunnon lisätiedot

Tilojen kuvaus Yläkerrassa, makuuhuoneen yhteydessä nukkuma-alkovi ja erillinen varasto-/harrastetila. Kellarikerroksessa saunatilojen yhteydessä pukuhuone. Lisäksi kellarikerroksessa on harraste-/työhuone ja muuta varastotilaa. Huoneistoilla on yhteinen käyttöullakko sekä tekninen tila (pannuhuone).
Asunnon kunto tyydyttävä
Energiatodistus Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus Öljylämmitys (kattila uusittu v.2004)
Asuntoon kuuluu oma sauna

Tontti ja kaavoitus

Tontin omistus oma
Tontin pinta-ala 1 727,0 m²

Keittiö

Kuvaus Keittiö remontoitu täysin v. 2015. Maalatut seinäpinnat, laminaattilattia. Varusteina jääkaappi/pakastin, keraaminen liesi, liesituuletin ja astianpesukone.

Pesutilat

Kuvaus Pesustilat sijaitsevat kellarikerroksessa. Kaakeloidut seinät ja laatoitettu lattia. Suihku, pesukoneliitäntä. Pesuhuoneen lattian alla kulkee lämmitysverkoston putkisto, joka taloa lämmitettäessä lämmittää myös pesuhuoneen lattian.

Sauna

Kuvaus Paneloidut seinät ja laatoitettu lattia. Saunassa on sekä puu- että sähkökiuas.

WC:t

Lukumäärä 1
Kuvaus Erillinen wc keskikerroksessa. Altaan tausta kaakeloitu, muissa seinissä kostean tilan muovitapetti. Muovimattolattia. Allaskaappi ja kaapistoja.

Oleskelutilat

Kuvaus Olohuoneessa tapetoidut seinäpinnat ja laminaattilattia.

Makuuhuoneet

Lukumäärä 1
Kuvaus Yläkerrassa yksi suuri, jaettavissa oleva huone. Maalatut seinäpinnat ja parkettilattia. Käynti parvekkelle.

Palvelut ja liikenneyhteydet

Koulut Könönpellon alakoulu aivan vieressä. Waltterin kouluun matkaa n.6,5 km. Lukio ja ammattioppilaitokset reilu 7 km.
Päiväkodit Könönpellon päiväkoti alle 1km
Palvelut Lähikauppa ja apteekki alle 1km. Matkaa Päiviönsaareen n.4 km ja Taulumäelle n.5 km.
Liikenneyhteydet Linja-autopysäkki lähellä