Koskentie 215

Omakotitalo, Joroinen, Koskenkylä

141,3 m² | 157 000,00 €

Ajaton, laadukkaasti rakennettu, tiiliverhottu omakotitalo yli 1,4 hehtaarin tontilla maalla, kuitenkin lähellä Joroisten keskustaa. Persoonallinen, harkittu pohjaratkaisu. Reilunkokoinen olohuone, jossa osin korotettu katto ja reilusti tilaa ruokailuryhmälle. Tilava keittiö. Kolme makuuhuonetta. Ilmalämmitys. Lisälämmönlähteenä ja tunnelmanluojana olohuoneen varaava takka ja keittiön puuliesi. Ilmalämpöpumppu tuo tarvittaessa helpotusta kesähelteillä. Pihapiirissä lisäksi vanhoista hirsistä rakennettu, tunnelmallinen torppa ja perinteinen savusauna. Runsaasti varastotilaa autotalli-/autokatosrakennuksen yhteydessä sekä vanhassa lato/liiterirakennuksessa. Kaunis, perinteinen puutarhatontti, jossa runsaasti istutuksia (koriste- ja hyötykasveja). Varaa aika kiireettömään esittelyyn ja tule tutustumaan tarkemmin.

Velaton hinta157 000,00 €
Myyntihinta157 000,00 €
SijaintiKoskentie 215
Huonetyypit4h,k,psh,s,wc,et
Asuinpinta-ala141,3 m²
Kokonainspinta-ala165,2 m²
Rakennusvuosi1980

Soili Tehomaa

Kiinteistövälittäjä LKV, LVV, yrittäjä

040 555 6319

Perustiedot

Sijainti Joroinen Koskenkylä
Koskentie 215, 79600 Joroinen
Tyyppi Omakotitalo
Vapautuminen sopimuksen mukaan
Rakentaminen aloitettu 1980
Rakennusvuosi 1980
Käyttöönottovuosi 1980
Kuvaus 4h,k,psh,s,wc,et
Koko 5 h
Pinta-ala 141,3 m²
Muiden tilojen pinta-ala 23,9 m²
Kokonaispinta-ala 165,2 m²
Yleiskunto tyydyttävä
Kerrosten lukumäärä 1
Kerros 1

Kustannukset

Velaton hinta 157 000,00 €
Myyntihinta 157 000,00 €
Kiinteistövero 433,16
Muut kustannukset Sähkönkulutusarvio n.25 000 kWh (sis.käyttö- ja lämmityssähkön). Pihatien käy tarvittaessa auraamassa ulkopuolinen taho korvausta vastaan. Valokuitu (Telia) 24,90 e/kk.

Asunnon lisätiedot

Tulisija puuliesi
Tilojen kuvaus Saunaosaston yhteydessä, talon päädyssä eteistila (voi toimia myös pukuhuoneena). Tässä tilassa on maalatut seinäpinnat ja laatoitettu lattia (lattialämmitys sähköllä). Uloskäynti talon päätyyn kuistille.
Asunnon kunto tyydyttävä
Energiatodistus Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta.
Lämmitysjärjestelmä sähkö
Lämmitysjärjestelmän kuvaus lämmityslaitteessa juuri uusittu kennosto
Asuntoon kuuluu oma sauna

Tontti ja kaavoitus

Tontin omistus oma
Tontin pinta-ala 1,4 ha
Kaavoitus

Keittiö

Kuvaus Suuri keittiö, jossa runsaasti kaapistoja ja laskutilaa. Kalusteet sijoitettu kolmelle seinälle. Kalusteissa mäntypuiset ovet. Yksi seinistä tiiltä. Parkettilattia (pesualtaiden kohdalla ja puulieden edustalla laatoitettu lattia). Varusteina keraaminen liesi, liesituuletin (koneellisen poiston ohjaus), astianpesukone ja jääkaappi. Puuliesi/leivinuuni.

Pesutilat

Kuvaus Kylpyhuoneessa kaakeloidut seinät ja laatoitettu lattia. Lattialämmitys (sähköllä). Suihkunurkkaus erotettu muusta tilasta seinämällä (tämän alueen laatoitus uusittu). Kylpyhuoneessa on myös allas ja allaskaapistot sekä reilusti laskutasoa ja altaan yllä peili. Pk-liitin. Myös wc-toiminnot samassa tilassa.

Sauna

Kuvaus Paneloidut seinät ja laatoitettu lattia. Puulämmitteinen kiuas (uusittu). Lattialämmitys.

WC:t

Lukumäärä 1
Kuvaus Erillisen WC:n seinien alaosa kaakeloitu, yläosa maalattu. Laatoitettu lattia. Allaskaapisto ja altaan yllä peili. WC-toiminnot myös kylpyhuoneen yhteydessä.

Oleskelutilat

Kuvaus Avara olohuone, jonka yhteydessä reilunkokoinen ruokailutila. Kolme seinää tapetoitu, yksi seinistä valkeaa tiiltä. Parkettilattia. Olohuoneen osalta vino, korotettu katto. Varaava takka. Käynti ulos kuistille.

Makuuhuoneet

Lukumäärä 3
Kuvaus Kolme makuuhuonetta. Kahdessa makuuhuoneessa tapetoidut seinät ja korkkilattia. Toisen makuuhuoneen yhteydessä vaatehuone. Kolmannessa makuuhuoneessa tapetoidut seinät ja parkettilattia.

Palvelut ja liikenneyhteydet

Koulut Alakoulu, yläkoulu ja lukio sijaitsevat Joroisten kirkonkylällä, jonne matkaa n.2 km.
Päiväkodit Päiväkoti Joroisten kirkonkylällä.
Palvelut Matkaa Joroisten kirkonkylälle n.2 km.