Mäkiniityntie 9 A

Omakotitalo, Leppävirta, Sarkamäki

170,0 m² | 215 000,00 €

Uniikki, arkkitehdin suunnittelema omakotitalo vehreällä puutarhatontilla. Harkittuja, tyylikkäitä ratkaisuja. Asuintilat porrastetusti kolmessa tasossa: yläkerrassa avarat oleskelutilat ja tilava keittiö, sisääntulokerroksessa kaksi suurta makuuhuonetta ja wc, alakerrassa kolmas makuuhuone, sauna- ja pesutilat ja runsaasti harraste-/säilytystilaa. Olohuoneesta käynti parvelle. Parveke. Lämmitysmuotona ilmavesilämpöpumppu; miellyttävä lattialämmitys kaikissa tiloissa. Lisälämmönlähteenä leivinuuni ja puuliesi keittiössä. Reilunkokoinen autotalli ja varastotilaa talon yhteydessä. Suuri tontti (yli 1,1 ha). Vuokranantaja Leppävirran kunta. Tätä taloa on hankala sanoin kuvata, tämä täytyy nähdä itse. Varaa oma esittelyaikasi ja tule tutustumaan tarkemmin.

Velaton hinta215 000,00 €
Myyntihinta215 000,00 €
SijaintiMäkiniityntie 9 A
Huonetyypit4h,k,psh,s,pkh,khh,2xwc,'harrastehuone', kellari, autotalli ja varastot
Asuinpinta-ala170,0 m²
Kokonainspinta-ala331,0 m²
Rakennusvuosi1991

Soili Tehomaa

Kiinteistövälittäjä LKV, LVV, yrittäjä

040 555 6319

Perustiedot

Tyyppi Omakotitalo
Rakentaminen aloitettu 1990
Rakennusvuosi 1991
Käyttöönottovuosi 1991
Kuvaus 4h,k,psh,s,pkh,khh,2xwc,'harrastehuone', kellari, autotalli ja varastot
Koko 5 h
Pinta-ala 170,0 m²
Muiden tilojen pinta-ala 161,0 m²
Kokonaispinta-ala 331,0 m²
Lisätietoja pinta-alasta Asuintilojen yhteenlaskettu kerrosala on rakennuspiiirustusten mukaan 212 m2, kellarin 69 m2 ja autotallin+varaston 50 m2 (ns. bruttoala on 331 m2).
Yleiskunto hyvä

Kustannukset

Velaton hinta 215 000,00 €
Myyntihinta 215 000,00 €
Kiinteistövero 625,32
Muut kustannukset Sähkönkulutus ollut nykyisellä omistajalla n.16 500 kWh/vuosi (sis. lämmitys- ja käyttösähkö). Tiemaksut vaihtelevat vuosittain (vaihteluväli 150-200 e/vuosi). Jätemaksu 110 e/vuosi.

Asunnon lisätiedot

Tulisija keittiössä on leivinuuni ja puuliesi
Tilojen kuvaus Saunatilojen yhteydessä olevassa pukuhuoneessa on maalatut seinät ja laatoitettu lattia. Pyykin jälkihuolto (mm. silitys) hoituu tässä tilassa. Kaapistoja. Käynti ulos. Talon alakerrassa on suuri 'harrastetila', jossa maalatut seinäpinnat ja muovimattolattia. Talossa on myös ns. talouskellari, jonne käynti kodinhoitohuoneesta.
Asunnon kunto hyvä
Lämmitysjärjestelmä puu, sähkö, muu
Lämmitysjärjestelmän kuvaus Taloon on asennettu ilmavesilämpöpumppu vuonna 2015
Asuntoon kuuluu oma sauna

Tontti ja kaavoitus

Tontin omistus vuokrattu
Tontin pinta-ala 1,1 ha

Keittiö

Kuvaus Avara kettiö, jonka seinäpinnat maalattu. Lattia osin laatoitettu, osin parkettia. Korotettu, vino sisäkatto. Varusteina; jääkaappi, keraaminen liesi, liesituuletin ja astianpesukone (uudehko). Leivinuuni/puuliesi. Valkeat Puustellin kaapistot. Keittiön yhteydessä on reilusti tilaa suuremmallekin ruokailuryhmälle.

Pesutilat

Kuvaus Pesuhuoneessa valtaosin kaakeloidut seinät (osa yhdestä seinästä rakennettu lasitiilestä) ja laatoitettu lattia. Kylpyamme ja lisäksi 2 suihkua. Lattialämmitys (vesikiertoinen, kuten koko talossa).

Sauna

Kuvaus Saunan seinäpinnat osin paneloitu, osin kaakeloitu. Lattia laatoitettu. Puulämmitteinen kiuas.

WC:t

Lukumäärä 2
Kuvaus Talossa on kaksi erillistä wc:tä, joista toinen sijaitsee alakerrassa, saunaosaston yhteydessä. Molemmissa wc-tiloissa kaakeloidut seinät ja laatoitettu lattia.

Oleskelutilat

Kuvaus Olohuone on avaraa tilaa, josta suora yhteys keittiöön. Korotettu katto tuo lisätilan tuntua. Maalatut seinät ja parkettilattia. Käynti parvekkeelle ja parvelle. Suurista ikkunoista kauniit metsänäkymät.

Makuuhuoneet

Lukumäärä 3
Kuvaus Kaikissa kolmessa makuuhuoneessa on maalatut seinät ja parkettilattia. Alakerran makuuhuoneen yhteydessä vaatehuone. Kahdessa keskikerroksessa sijaitsevassa makuuhuoneessa korotettu, vino sisäkatto. Nämä huoneet ovat helposti jaettavissa kahdeksi erilliseksi huoneeksi.

Palvelut ja liikenneyhteydet

Koulut Könönpellon alakoulu, luokat 1-6 (Varkaus) n.9 km. Waltterin koulu, luokat 7-9 n.13 km. Lukio ja ammattioppilaitokset alle 14 km.
Palvelut Matkaa Varkauteen Taulumäelle noin 11 km ja Päiviönsaareen n.10 km. Leppävirran kirkonkylälle matkaa tulee n. 36 km.