Osmajoentie 86

Rivitalo, Varkaus, Kuoppakangas

157,0 m² | vh. 209 000,00 €

Kaunis, laadukkaasti remontoitu rivitalohuoneisto Kuoppakankaalla. Upean avarat, valoisat oleskelutilat. Moderni avokeittiö. Tyylikäs saunaosasto. Kolme makuuhuonetta. Vuosina 2017-2018 tähän asuntoon tehtiin erittäin kattava remontti; mm. lattiarakenteet uusittiin ja samalla asennettiin miellyttävä vesikiertoinen lattialämmitys kaikkiin tiloihin. Asuntoon asennettiin mm. uudet ikkunat, ulko- ja sisäovet, vesi- ja viemärijohdot sekä sähköistykset. Samalla uusittiin keittiö, pesu-, sauna- ja wc-tilat sekä kaikki asuintilojen pinnat. Koneellinen ilmanvaihto (LTO). Olohuoneen ilmalämpöpumppu takaa miellyttävän lämpötilan myös kesäkuumalla. Aidattu, hoidettu takapiha. Päätyhuoneisto. Hyvä sijainti lähellä kouluja, keskustan palveluja ja loistavia ulkoilumaastoja. Mikäli etsit kotia, johon ei todellakaan tarvitse tehdä remontteja, tässä voisi olla etsimäsi. Sovitaan aika henkilökohtaiseen esittelyyn ja mennään tutustumaan tarkemmin - takaan, ettet pety näkemääsi.

Velaton hinta209 000,00 €
Myyntihinta189 006,06 €
SijaintiOsmajoentie 86
Huonetyypit3mh,oh,k,rt,s,psh,khh/pukuh,2xwc
Asuinpinta-ala157,0 m²
Kokonainspinta-ala197,0 m²
Rakennusvuosi1965

Soili Tehomaa

Kiinteistövälittäjä LKV, LVV, yrittäjä

040 555 6319

Perustiedot

Sijainti Varkaus Kuoppakangas
Osmajoentie 86, 78210 Varkaus
Tyyppi Rivitalo
Omistusmuoto oma
Vapautuminen sopimuksen mukaan
Rakennusvuosi 1965
Käyttöönottovuosi 1965
Kuvaus 3mh,oh,k,rt,s,psh,khh/pukuh,2xwc
Koko 5 h
Pinta-ala 157,0 m²
Muiden tilojen pinta-ala 40,0 m²
Kokonaispinta-ala 197,0 m²
Lisätietoja pinta-alasta Asuinpinta-alassa (157 m2) ei ole huomioitu huoneistoon kuuluvaa autotallia ja varastoa (yht.25 m2) eikä kellaritiloja (lämmin varastotila,15 m2). Yhtiöjärjestyksen mukaan huoneiston kerrosala on 201 m2.
Yleiskunto hyvä
Kerrosten lukumäärä 1
Kerros 1

Kustannukset

Velaton hinta 209 000,00 €
Myyntihinta 189 006,06 €
Yhtiövastike 171.0
Muut kustannukset Osakkeenomistajat suorittavat yhtiölle kuukausittain aiheuttamisperusteista ja tasajakoista vastiketta sekä rahoitusvastiketta, mikäli huoneistoon kohdistuu lainaosuus yhtiön ottamasta lainasta. Vastikkeella katetaan kiinteistön/taloyhtiön vakuutukset, kiinteistövero, hallinnointi yms. Aiheuttamisperusteisilla vastikkeilla korvataan lämmön, veden sekä yhteisten tilojen sähkönkulutuksen kustannuksia. Huoneistojen sähkönkulutuksesta perusmaksuineen vastaa kukin osakkeenomistaja (nykyisellä omistajalla sähkömaksu on tällä hetkellä 68,02 €/kk). Tämän huoneiston osalta vesivastike on nyt 20 €/kk, lämpövastike 150,74 €/kk ja yhteisten tilojen sähkövastike 5,67 €/kk. Aiheuttamisperusteisten vastikkeiden määrä lasketaan loppuvuodelle alkuvuoden kulutuksen mukaan, alkuvuoden vastikkeiden määrä loppuvuoden kulutuslukemien mukaan. Vastikekulut tarkistetaan kesäkuun ja joulukuun viimeisen päivän lukemien mukaan. Mahdolliset palautukset ja tasauslaskut hoidetaan vuoden vaihteessa.

Asunnon lisätiedot

Tilojen kuvaus Huoneiston eteistilassa on maalatut seinäpinnat ja laatoitettu lattia. Kaapistoja ulkovaatteiden säilytykseen. Eteinen ja sen yhteydessä oleva aula-/työtila ovat kaksi askelmaa olohuonetta korkeammalla.
Asunnon kunto hyvä
Energiatodistus Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta.
Lämmitysjärjestelmä kauko
Autopaikka autotalli
Asuntoon kuuluu oma sauna

Tontti ja kaavoitus

Tontin omistus oma
Tontin pinta-ala 10 431,0 m²
Kaavoitus

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi Asunto Oy Varkauden Osmajoentie 86
Isännöitsijän yhteystiedot Terhi Riikonen, Rajakatu 13 Lh 3, Varkaus, p.040 801 9440
Huolto Lumitöistä huolehtii ulkopuolinen urakoitsija
Tehdyt remontit - 2023 rakennusten ulkopuolisten jäte- ja sadevesiviemäreiden ja salaojien uusiminen sekä lämmönjakohuoneen ja asuntojen välisten lämpö- ja vesijohtojen uusiminen (projektin viimeistely vielä kesken) - 2022 valokaapeliliittymä (MPY) - 2014 A-talon autopaikkojen tekeminen, ajoväylän korjaus ja pientavesien joht.korjaus - 2013 A- ja B-talon antennikaapeloinnin parantaminen - 2012 B-talon ajoväylän saneeraus - 1994 aluelämpöön siirtyminen
Tulevat remontit Taloyhtiön kunnossapitotarveselvitykseen on kirjattu: - salaojajärjestelmien ja lämpöputkien uusiminen piha-alueelle (tehty) - B-talon antennikaapelin korjaus (tehty) - Osmajoentie 92-yhtiön kanssa yhteisen pihatien/ajoradan kunnostus

Keittiö

Kuvaus Laadukas, täysin uudistettu avokeittiö. Maalatut seinäpinnat ja Pergo vinyylilattia. Korona-keittiön kalusteet. Integroitu erillisuuni sekä mikroaaltouuni. Korkea, integroitu jääkaappi ja pakastinkaappi. Ns. aamiaiskaappi. Reilunkokoinen saareke, jossa induktiotaso, tasoon upotettu liesituuletin (aktiivihiilisuodattimella) sekä integroitu astianpesukone. Vesipiste ja pesuallas saarekkeessa.

Pesutilat

Kuvaus Täysin remontoitu pesuhuone, jossa kaakeloidut seinät ja laatoitettu lattia. Kaksi suihkua.

Sauna

Kuvaus Tunnelmallinen löylyhuone, jossa paneloidut seinät (lämpökäsitelty haapa) ja laatoitettu lattia. Löyhuoneen ja pesuhuoneen väliseinän yläosa lasia. Ns. seurustelulauteet, tasoon upotettu pilarikiuas (Harvia). Lauteet myös lämpökäsiteltyä haapaa.

WC:t

Lukumäärä 2
Kuvaus Huoneistossa on kaksi erillistä, valoisaa wc-tilaa, joissa kaakeloidut seinät ja laatoitettu lattia. Molemmissa seinäkiinnitteinen wc-istuin ja altaan sekä allaskaapistojen yllä peilit. Toinen wc sijaitsee saunaosastolla.

Oleskelutilat

Kuvaus Upea, avara olohuone, jonne laskeudutaan kaksi askelmaa eteis-/aulatilasta. Maalatut seinäpinnat ja vinyylilattia. Suuret, lattiaan asti ulottuvat ikkunat, joista näkymät huoneiston aidatulle takapihalle. Olohuoneesta on suora käynti takapihan terassille. Ilmalämpöpumppu takaa miellyttävän viileän lämpötilan myös helteisinä kesäpäivinä. Huoneiston mittavassa remontissa vuosina 2017-2018 pohjaratkaisua muokattiin niin, että olohuone, ruokailutila ja keittiö ovat yhtä, avointa tilaa.

Makuuhuoneet

Lukumäärä 3
Kuvaus Huoneistossa on kolme makuuhuonetta, joissa kaikissa maalatut seinäpinnat ja vinyylilattia. Kaapistoja. Yhdessä makuuhuoneista on vino, korotettu sisäkatto. Kadunpuoleisissa makuuhuoneissa 4-lasiset ikkunat.

Palvelut ja liikenneyhteydet

Näkymät Olohuoneesta, ruokailutilasta ja keittiöstä avautuu suuret ikkunat huoneiston aidatulle takapihalle. Kahdesta makuuhuoneesta ja aulasta ikkunat Osmajoentien suuntaan, yhdestä makuuhuoneeesta huoneiston takapihalle.
Koulut Waltterin koulu (ala- ja yläkoulu) alle 1 km. Lukio ja ammattioppilaitokset n.500 m.
Päiväkodit Taulumäen päiväkotiin matkaa n.1,5 km.
Palvelut Taulumäelle matkaa n.2 km.
Liikenneyhteydet Paikallisliikenne