Osmajoentie 86

Rivitalo, Varkaus, Kuoppakangas

157,0 m² | vh. 190 000,00 €

Laadukkaasti vuosina 2017-2018 kauttaaltaan remontoitu rivitalohuoneisto Kuoppakankaalla. Avarat, valoisat oleskelutilat. Moderni avokeittiö. Tyylikäs saunaosasto. Kolme makuuhuonetta. Huoneistoon on uusittu; mm. lattiarakenteet, ikkunat, ulko- ja sisäovet, vesi- ja viemärijohdot sekä sähköistykset, keittiö, pesu-, sauna- ja wc-tilat sekä kaikki asuintilojen pinnat. Koneellinen ilmanvaihto (LTO). Vesikiertoinen lattialämmitys kaikissa tiloissa. Ilmalämpöpumppu viilentää tarvittaessa asuintilat helteisenä kesänä. Aidattu, hoidettu takapiha. Päätyhuoneisto. Taloyhtiöön uusittiin salaojitus v.2023. Hyvä sijainti lähellä kouluja, keskustan palveluja ja loistavia ulkoilumaastoja. Hyvä vaihtoehto omakotitaloasumiselle (vastuunjako poikkeaa tavanomaisesta). Koti, johon voit muuttaa ilman huolta remonttitarpeista. Sovitaan aika henkilökohtaiseen esittelyyn ja mennään tutustumaan tarkemmin - takaan, ettet pety näkemääsi.

Velaton hinta190 000,00 €
Myyntihinta170 359,54 €
SijaintiOsmajoentie 86
Huonetyypit3mh,oh,k,rt,s,psh,khh/pukuh,2xwc
Asuinpinta-ala157,0 m²
Kokonainspinta-ala197,0 m²
Rakennusvuosi1965

Soili Tehomaa

Kiinteistövälittäjä LKV, LVV, yrittäjä

040 555 6319

Perustiedot

Sijainti Varkaus Kuoppakangas
Osmajoentie 86, 78210 Varkaus
Tyyppi Rivitalo
Omistusmuoto oma
Vapautuminen sopimuksen mukaan
Rakennusvuosi 1965
Käyttöönottovuosi 1965
Kuvaus 3mh,oh,k,rt,s,psh,khh/pukuh,2xwc
Koko 5 h
Pinta-ala 157,0 m²
Muiden tilojen pinta-ala 40,0 m²
Kokonaispinta-ala 197,0 m²
Lisätietoja pinta-alasta Asuinpinta-alassa (157 m2) ei ole huomioitu huoneistoon kuuluvaa autotallia ja varastoa (yht.25 m2) eikä kellaritiloja (lämmin varastotila,15 m2). Yhtiöjärjestyksen mukaan huoneiston kerrosala on 201 m2.
Yleiskunto hyvä
Kerrosten lukumäärä 1
Kerros 1

Kustannukset

Velaton hinta 190 000,00 €
Myyntihinta 170 359,54 €
Yhtiövastike 171.0
Satelliittiantenni-/kaapeli-TV (€/kk) 6.95
Muut kustannukset Osakkeenomistajat suorittavat yhtiölle kuukausittain aiheuttamisperusteista ja tasajakoista vastiketta sekä rahoitusvastiketta, mikäli huoneistoon kohdistuu lainaosuus yhtiön ottamasta lainasta. Vastikkeella katetaan kiinteistön/taloyhtiön vakuutukset, kiinteistövero, hallinnointi yms. Aiheuttamisperusteisilla vastikkeilla korvataan lämmön, veden sekä yhteisten tilojen sähkönkulutuksen kustannuksia. Huoneistojen sähkönkulutuksesta perusmaksuineen vastaa kukin osakkeenomistaja (nykyisellä omistajalla sähkömaksu on tällä hetkellä 68,02 €/kk). Tämän huoneiston osalta vesivastike on nyt 32,05€/kk, lämpövastike 201,78 €/kk ja yhteisten tilojen sähkövastike 6,27 €/kk. Aiheuttamisperusteisten vastikkeiden määrä lasketaan loppuvuodelle alkuvuoden kulutuksen mukaan, alkuvuoden vastikkeiden määrä loppuvuoden kulutuslukemien mukaan. Vastikekulut tarkistetaan kesäkuun ja joulukuun viimeisen päivän lukemien mukaan. Mahdolliset palautukset ja tasauslaskut hoidetaan vuoden vaihteessa.

Asunnon lisätiedot

Tilojen kuvaus Huoneiston eteistilassa on maalatut seinäpinnat ja laatoitettu lattia. Kaapistoja ulkovaatteiden säilytykseen. Eteinen ja sen yhteydessä oleva aula-/työtila ovat kaksi askelmaa olohuonetta korkeammalla.
Asunnon kunto hyvä
Energiatodistus Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta.
Lämmitysjärjestelmä kauko
Autopaikka autotalli
Asuntoon kuuluu oma sauna

Tontti ja kaavoitus

Tontin omistus oma
Tontin pinta-ala 10 431,0 m²
Kaavoitus

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi Asunto Oy Varkauden Osmajoentie 86
Isännöitsijän yhteystiedot Isto Group Oy/Hanna Nyyssönen Kauppakatu 43, 78200 Varkaus hanna.nyyssonen@isto.fi p. 010 411 8155
Huolto Lumitöistä huolehtii ulkopuolinen urakoitsija
Tehdyt remontit - 2024 lämmönvaihtimeen lisätty hälytysmodeemi - 2024 lämminvesikierron venttiili ja toimilaite uusittu - 2023 B-talon antennikaapelin korjaus - 2023 salaojajärjestelmien ja lämpöputkien uusiminen piha-alueelle - 2022 valkuituliittymä (MPY) - 2019 lämpömäärämittarit - 2017 lämmönvaihdin - 2016 vesimittarit uusittu - 2014 A-talon autopaikat - 2013 B-talon autopaikat - 2012 B-talon ajoväylän saneeraus - 1994 aluelämpöön siirtyminen
Tulevat remontit Taloyhtiön kunnossapitotarveselvitykseen on kirjattu: - Osmajoentie 92-yhtiön kanssa yhteisen pihatien/ajoradan kunnostus - lämpömäärämittareiden korjaus - lämmönjakohuoneen ulko-oven uusiminen/korjaaminen - lämmönjakohuoneen katon tiivistykset

Keittiö

Kuvaus Laadukas, täysin uudistettu avokeittiö. Maalatut seinäpinnat ja Pergo vinyylilattia. Korona-keittiön kalusteet. Integroitu erillisuuni sekä mikroaaltouuni. Korkea, integroitu jääkaappi ja pakastinkaappi. Ns. aamiaiskaappi. Reilunkokoinen saareke, jossa induktiotaso, tasoon upotettu liesituuletin (aktiivihiilisuodattimella) sekä integroitu astianpesukone. Vesipiste ja pesuallas saarekkeessa.

Pesutilat

Kuvaus Täysin remontoitu pesuhuone, jossa kaakeloidut seinät ja laatoitettu lattia. Kaksi suihkua.

Sauna

Kuvaus Tunnelmallinen löylyhuone, jossa paneloidut seinät (lämpökäsitelty haapa) ja laatoitettu lattia. Löyhuoneen ja pesuhuoneen väliseinän yläosa lasia. Ns. seurustelulauteet, tasoon upotettu pilarikiuas (Harvia). Lauteet myös lämpökäsiteltyä haapaa.

WC:t

Lukumäärä 2
Kuvaus Huoneistossa on kaksi erillistä, valoisaa wc-tilaa, joissa kaakeloidut seinät ja laatoitettu lattia. Molemmissa seinäkiinnitteinen wc-istuin ja altaan sekä allaskaapistojen yllä peilit. Toinen wc sijaitsee saunaosastolla.

Oleskelutilat

Kuvaus Upea, avara olohuone, jonne laskeudutaan kaksi askelmaa eteis-/aulatilasta. Maalatut seinäpinnat ja vinyylilattia. Suuret, lattiaan asti ulottuvat ikkunat, joista näkymät huoneiston aidatulle takapihalle. Olohuoneesta on suora käynti takapihan terassille. Ilmalämpöpumppu takaa miellyttävän viileän lämpötilan myös helteisinä kesäpäivinä. Huoneiston mittavassa remontissa vuosina 2017-2018 pohjaratkaisua muokattiin niin, että olohuone, ruokailutila ja keittiö ovat yhtä, avointa tilaa.

Makuuhuoneet

Lukumäärä 3
Kuvaus Huoneistossa on kolme makuuhuonetta, joissa kaikissa maalatut seinäpinnat ja vinyylilattia. Kaapistoja. Yhdessä makuuhuoneista on vino, korotettu sisäkatto. Kadunpuoleisissa makuuhuoneissa 4-lasiset ikkunat.

Palvelut ja liikenneyhteydet

Näkymät Olohuoneesta, ruokailutilasta ja keittiöstä avautuu suuret ikkunat huoneiston aidatulle takapihalle. Kahdesta makuuhuoneesta ja aulasta ikkunat Osmajoentien suuntaan, yhdestä makuuhuoneeesta huoneiston takapihalle.
Koulut Waltterin koulu (ala- ja yläkoulu) alle 1 km. Lukio ja ammattioppilaitokset n.500 m.
Päiväkodit Taulumäen päiväkotiin matkaa n.1,5 km.
Palvelut Taulumäelle matkaa n.2 km.
Liikenneyhteydet Paikallisliikenne