Samulintie 55

Omakotitalo, Pieksämäki, Jäppilä

60,0 m² | 125 000,00 €

Idyllinen, pieni maatila maaseudun rauhassa. Matkaa Varkauteen n.20 km. Kohde koostuu kahdesta tilasta, joiden yhteenlaskettu pinta-ala on lähes 7 ha. Talon ulkomaalaus on uusittu kesällä 2020. Pihapiirissä päärakennuksen lisäksi mm. vanha, varasto-/harrastetilana toimiva navetta sekä erillinen aitta-/autotallirakennus. Kohde rajoittuu Syrjälampeen ja Pieni-Kaislaseen. Syrjälammen rannalla 2000-luvulla rakennettu saunarakennus. Valmius osuuskunnan vesi- ja viemäriliittymään. Pihapiirissä runsaasti omenapuita ja marjapensaita. Peltomaata arviolta n.5,5 ha. Pellot on vuokrattu. Varaa aika henkilökohtaiseen esittelyyn ja tule tutustumaan tarkemmin.

Velaton hinta125 000,00 €
Myyntihinta125 000,00 €
SijaintiSamulintie 55
HuonetyypitTupa, keittiö, 3mh,wc
Asuinpinta-ala60,0 m²
Kokonainspinta-ala60,0 m²
Rakennusvuosi1952

Soili Tehomaa

Kiinteistövälittäjä LKV, LVV, yrittäjä

040 555 6319

Perustiedot

Tyyppi Omakotitalo
Rakennusvuosi 1952
Käyttöönottovuosi 1952
Kuvaus Tupa, keittiö, 3mh,wc
Koko 4 h
Pinta-ala 60,0 m²
Muiden tilojen pinta-ala 0,0 m²
Kokonaispinta-ala 60,0 m²
Lisätietoja pinta-alasta Pinta-alatieto on suuntaa-antava (pohjautuu verottajan tietoihin), sitä ei ole tarkistusmitattu. Kohteesta ei ole saatavilla pohjakuvaa.
Yleiskunto tyydyttävä
Kerrosten lukumäärä 2
Kerros 2

Kustannukset

Velaton hinta 125 000,00 €
Myyntihinta 125 000,00 €
Kiinteistövero 72
Muut kustannukset Kiinteistön omistaja on itse huolehtinut tien kunnossapidosta. Sähkön kulutusarvio vuodelle 2018 oli 2800 kWh (kohde on ollut vapaa-ajanasuntona)

Asunnon lisätiedot

Tulisija Tuvassa leivinuuni, makuuhuoneissa muuratut takat/uunit
Tilojen kuvaus Puolilämmin kuisti, jossa paneloidut seinät ja muovimattolattia.
Asunnon kunto tyydyttävä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus Puu (vuolukivinen leivinuuni tuvassa, takka/muurattu uuni makuuhuoneissa)/sähkö (irtopatterit ja sähkövastus leivinuunissa)
Asuntoon kuuluu oma sauna

Tontti ja kaavoitus

Tontin omistus oma
Tontin pinta-ala 6,7 ha

Keittiö

Kuvaus Maalatut seinäpinnat, muovimattolattia. Varusteina jääkaappi ja sähköliesi. Valkeat kaapistot. Keittiöön tulee (kylmä) vesi kellarin kaivosta.

Pesutilat

Kuvaus Pesutilat Syrjälammen rannalla sijaitsevassa rantasaunassa. Suihku, jonne tulee 'kesävesi' (suihkutila löylyhuoneen yhteydessä) . Lämminvesivaraaja. Seinäpinnat pinnoitettu vesivanerilla, betonilattia.

Sauna

Kuvaus Syrjälammen rannalla 2000-luvulla rakennettu sauna, jossa reilunkokoinen löylyhuone. Seinät paneloitu/muurattu. Betonilattia. Puukiuas ja vesipata. Rannalla on myös vanha, hirsirakenteinen sauna (ent. savusauna). Sauna myös talon kellarikerroksessa.

WC:t

Lukumäärä 1
Kuvaus Päärakennuksessa pieni wc, jossa maalatut seinäpinnat. Lattiassa muovimatto.

Oleskelutilat

Kuvaus Alakerrassa tilava tupa, jonka seinäpinnoissa vaakapanelointi. Lattiassa muovimatto. Vuolukivinen leivinuuni.

Makuuhuoneet

Lukumäärä 3
Kuvaus Yksi makuuhuoneista alakerrassa, kaksi ylhäällä. Alakerran makuuhuoneessa tapetoidut seinät ja muovimattolattia. Takka. Yläkerran molemmissa makuuhuoneissa tapetoidut seinät ja lautalattia. Molemmissa muurattu takka/uuni. Pienempää huonetta aloitettu remontoimaan jossain vaiheessa - tapetit osin poistettu.

Palvelut ja liikenneyhteydet

Palvelut Matkaa Varkauteen n. 20 km ja Pieksämäelle n.25 km. Siikamäen Suoramyyntihalli n.15 km.