Tiemassaarentie 1661

Mökki tai huvila, Rantasalmi, Tiemassaari

147,0 m² | 142 000,00 €

Monien mahdollisuuksien hyvinvarusteltu, uniikki rantakohde Rantasalmelta, Lajunlahden Paronlammen rannalta (yhteys Saimaan vesistöön kuuluvaan Haukiveteen). Kaupan kohteena on määräala ja sillä sijaitsevat rakennukset. Koko määrä-alan pinta-ala on n.6,3 ha (pinta-alasta n.1,5 ha on maata, muut vesialuetta ja luhtaa). Päärakennus on ympärivuotiseen käyttöön soveltuva, omakotitalomainen loma-asunto. Pihapiirissä on lisäksi suuri autotalli-/ talousrakennus. Lisäksi kokonaisuuteen kuuluu ns. jalasaitta sekä vanha, hirsirakenteinen mummonmökki piharakennuksineen. Tässä kohteessa on tilaa suuremmallekin joukolle vapaa-ajanviettoon ja monipuoliseen harrastamiseen (autotalli-/talousrakennuksessa runsaasti harrastus-, työ- ja säilytystiloja). Huikea kokonaisuus! Mikäli kiinnostuit, varaa aika kiireettömään esittelyyn ja tule tutustumaan tarkemmin.

Velaton hinta142 000,00 €
Myyntihinta142 000,00 €
SijaintiTiemassaarentie 1661
Huonetyypitoh,k,2xmh,takkahuone,2xs,psh,wc
Asuinpinta-ala147,0 m²
Kokonainspinta-ala147,0 m²

Soili Tehomaa

Kiinteistövälittäjä LKV, LVV, yrittäjä

040 555 6319

Perustiedot

Sijainti Rantasalmi Tiemassaari
Tiemassaarentie 1661, 58900 Rantasalmi
Tyyppi Mökki tai huvila
Vapautuminen sopimuksen mukaan
Rakentaminen aloitettu 1967
Kuvaus oh,k,2xmh,takkahuone,2xs,psh,wc
Koko ei luokiteltu
Pinta-ala 147,0 m²
Muiden tilojen pinta-ala 0,0 m²
Kokonaispinta-ala 147,0 m²
Lisätietoja pinta-alasta Alunperin rakennuksen pinta-ala oli 42 m2, laajennuksen kerrosala on kunnan rakennusvalvonnasta saatujen tietojen mukaan 105 m2. Pinta-alaa ei ole tarkistusmitattu. Todellinen pinta-ala saattaa poiketa edellä kerrotusta.
Yleiskunto tyydyttävä
Kerrosten lukumäärä 1
Kerros 1

Kustannukset

Velaton hinta 142 000,00 €
Myyntihinta 142 000,00 €
Muut kustannukset Sähkön kulutus kohteessa on ollut vaihdellen 8000-12000 kWh/vuosi (sis.käyttösähkö ja lämmitys). Kulutuslukemat ovat vaihdelleet riippuen käyttöasteesta ja siitä, kuinka paljon rakennusta on lämmitetty tulisijoilla.

Asunnon lisätiedot

Tulisija keittiössä ja takkahuoneessa vuolukivinen tulisija
Tilojen kuvaus Sisääntulon yhteydessä reilunkokoinen eteinen/veranta. Rannan puolella lasitettu kuisti.
Asunnon kunto tyydyttävä
Energiatodistus Kohteelle ei lain mukaan tarvita energiatodistusta.
Lämmitysjärjestelmä puu, sähkö, ilmalämpöpumppu
Asuntoon kuuluu oma sauna

Tontti ja kaavoitus

Tontin omistus oma
Tontin pinta-ala 6,3 ha
Kaavoitus

Keittiö

Kuvaus Tilava keittiö, jossa paneloidut seinät ja lakattu lautalattia. Pyökkiset Puustellin kaapistot. Varusteina; jääkaappi, sähköliesi, liesituuletin (ns. talotuuletin) ja astianpesukone (45 cm leveä). Keittiössä on lisäksi vuolukivinen puuliesi/leivinuuni. Mökin ns. vanhalla osalla (nykyisessä takkahuoneessa) on myös kaapistoja, allas ja pieni jääkaappi ja korkea pakastinkaappi.

Pesutilat

Kuvaus Laajennusosalla on pesuhuone, jossa kaakeloidut seinät ja laatoitettu lattia. Lattialämmitys. Tilassa on suihkun lisäksi pesuallas, kaapistoja ja wc-istuin.

Sauna

Kuvaus Rakennuksessa on kaksi saunaa. Laajennusosalla pieni sauna, jossa sähkölämmitteinen kiuas. Erillinen pesuhuone. Vanhemmalla puolella sauna, jossa puulämmitteinen kiuas. Peseytyminen löylyhuoneessa.

WC:t

Kuvaus Laajennusosalla pieni, erillinen wc, jossa kaakeloidut seinät ja laatoitettu lattia. Kaapistoja. Lattialämmitys. WC:ssä on myös pk-liitin. WC-toiminnot myös pesuhuoneen yhteydessä.

Oleskelutilat

Kuvaus Tilava olohuone, jossa paneloidut seinät ja lakattu lautalattia. Ilmalämpöpumppu. Olohuoneesta laskeudutaan muutama askelma alkuperäisen mökin tupaan. Tämä tila on nyt ns. takkahuone. Paneloidut seinät ja lautalattia. Vuolukivinen takka/leivinuuni. Takkahuoneesta on käynti rannanpuolen lasitetulle kuistille.

Makuuhuoneet

Lukumäärä 2
Kuvaus Kaksi erillistä makuuhuonetta, joissa molemmissa paneloidut seinät ja lautalattia.

Palvelut ja liikenneyhteydet

Palvelut Matkaa Rantasalmen kirkonkylälle n.17 km ja Varkauteen n.25 km.